Marokkansk kalkun med citron
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vend kalkunkødet med spidskommen, paprika, hvidløg og 1 spsk olivenolie. Lad det trække 10 min.
Sauter løget i 1 spsk olivenolie 2 min. Vend kødet i og sauter yderligere 3 min. Tilsæt safran, citronsaft og citronskiver og kort efter 2 dl vand eller bouillon. Lad retten simre for svag varme 10 min. Server med cous cous. |
|
Opskriften er vist 25509 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne