Kalkunlabskovs

Kalkunlabskovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst i terninger
2 store hakkede løg
750 g.skrællede kartofler i tern
2 laurbærblade
10 Peberkorn, sorte
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom kødet i en stor gryde og hæld så meget koldt vand på, at det dækker. Kog op og skum af. Tilsæt hakket løg, kartofler i tern, laurbærblade og peberkorn. (bind evt. krydderierne ind i et stk. gaze) Læg låg på og lad retten simre i ca. 20 25 min. Drys med salt og peber og rør rundt i labskovsen, så kartoflerne koger lidt ud og jævner retten. Kog et par min. mere og smag til.

Serveres med hakket purløg, rødbeder og groft rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 9055 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu