Kalkunlabskovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en stor gryde og hæld så meget koldt vand på, at det dækker. Kog op og skum af. Tilsæt hakket løg, kartofler i tern, laurbærblade og peberkorn. (bind evt. krydderierne ind i et stk. gaze) Læg låg på og lad retten simre i ca. 20 25 min.
Drys med salt og peber og rør rundt i labskovsen, så kartoflerne koger lidt ud og jævner retten. Kog et par min. mere og smag til.
Serveres med hakket purløg, rødbeder og groft rugbrød. |
|
Opskriften er vist 9055 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne