Røget kalkungryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern, hvis du har købt et helt kalkunstykke. Skær den røget kalkun i strimler.
Rens champignon - skal være hele. Skær løg og rød peberfrugt i strimler.
Tørsteg de strimlede røgede kalkunpålæg på en teflonpande, tilsæt løg og peberfrugt - steg videre, tilsæt de hele champignon + 1 spsk. Soya sauce og svits til der ikke er mere væde. Tages af mens kødet svitses.
Kalkunternene brunes i olivenolie og soya sauce.
Tilsæt de svitsede grønsager og røget kalkun, hæld 1 kt. Sauce naturel fra Karolines køkken over. Krydr med salt, peber, oregano, basilikum og tilsæt den skiveskårede porrer.
Kog videre ved svag varme mens du koger ris eller pasta (ca. 15 min).
Hvis du bruger pasta, så vend pastaen rundt i kalkungryden, det smager dejligt.
|
|
Opskriften er vist 7805 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne