Røget kalkungryde

Røget kalkungryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkun i tern
100 g.røget kalkunpålæg
250 g.champignon
200 g.rød peber
200 g.porrer
100 g.løg
1 tsk.Olivenolie
1 sauce naturel fra Karolines køkken
 Salt
 peber
 basilikum
 oregano
 sojasauce efter smag
 
Opskrift:
Skær kødet i tern, hvis du har købt et helt kalkunstykke. Skær den røget kalkun i strimler. Rens champignon - skal være hele. Skær løg og rød peberfrugt i strimler. Tørsteg de strimlede røgede kalkunpålæg på en teflonpande, tilsæt løg og peberfrugt - steg videre, tilsæt de hele champignon + 1 spsk. Soya sauce og svits til der ikke er mere væde. Tages af mens kødet svitses. Kalkunternene brunes i olivenolie og soya sauce. Tilsæt de svitsede grønsager og røget kalkun, hæld 1 kt. Sauce naturel fra Karolines køkken over. Krydr med salt, peber, oregano, basilikum og tilsæt den skiveskårede porrer. Kog videre ved svag varme mens du koger ris eller pasta (ca. 15 min). Hvis du bruger pasta, så vend pastaen rundt i kalkungryden, det smager dejligt.





karakterer:
Opskriften er vist 7805 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu