Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens champignonerne og snit dem i skiver. Det gøres nemt ved hjælp af en æggedeler!
Skyl dine krydderurter og blend dem sammen med olie, eddike, sennep og salt og peber. Dressingen skal være ret tyk og helt grøn. Vend den sammen med de skivede champignoner. Steg schnitzlerne i lidt olivenolie på en god pande. De skal have ca. 5 minutter i alt. Midt under stegetiden presser du saften af en halv citron ud over kødet. Den anden halve skærer du i skiver og steger ved siden af kødet. Drys med salt og peber. Retten serveres evt. med pasta, vendt med smør og friskkværnet peber. |
|
Opskriften er vist 36859 gange,
og udskrevet 4961 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer os - 2007-07-12 16:54:28 synes ikke kødet smager af noget som helst. Puttede derfor hvidløg, chili etc. i. Det hjalp..... Salaten er super, men har gavn af at trække et par timer før servering |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne