Braiseret kalkunbryst med rosmarin 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i smørret i bunden af en gryde. Brystet tages op.
Gulerødder i skiver og rødløg i halve skiver sauteres i gryden. Kalkunbrystet lægges tilbage i gryden og vandet og rosmarinen tilsættes. Det hele braiseres under låg ca. 20 minutter. Brystet tages op og holdes lunt. Fonden med grøntsager smages til med salt og peber og jævnes med en smørbolle. Brystet skæres i skiver og anrettes i et fad oven på grøntsagerne. Serveres med pillekartofler drysset med persille. |
|
Opskriften er vist 38427 gange,
og udskrevet 1096 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-24 10:55:38 Tilføj honning, som smøres på sammen m. Olivenolie og rosmarin... ag - 2011-07-22 23:20:00 nem ret, smager dejligt, kan også serveres med ris. øjvind - 2005-01-01 01:01:01 hvor kommer gulerødderne fra de står ik under ingredienser. hvor mange? og hvor meget rødløg? venke - 2005-01-01 01:01:01 En lækker og nem opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne