Kalkunsaüté Provence

Kalkunsaüté Provence, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kalkunkød i tern eller strimler
1 dåsetomater flået skåret i både (saften fra dåsen tilsættes sammen med vinen)
0.5 courgette i tern
5 dl.rødvin (skal der spares så brug halvt vand og halvt vin)
250 g.små champignon
4 gulerødder i mønter
2 chalotteløg i tern
0.5 dl.olie
1 lille kvist Rosmarin
2 kvistetimian
1 spsk.basilikum
2 kvisteoregano
 alt finthakket
 Hvis det er tørrede krydderurter, så skal der bruges ca. 0.5 tsk af hver,
100 g.hvedemel med lidt paprika og salt
 
Opskrift:
Kødet vendes i mel og brunes i hed olie, derefter svitses grøntsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., du kan runde af med lidt fløde, men det er absolut ikke nødvendig.

Server kartoffelmos til og du har mad til to dage.





karakterer:
Opskriften er vist 7888 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu