Kalkun med svampe

Kalkun med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkun med svampe, billede 4 Kalkun med svampe, billede 1 Kalkun med svampe, billede 2 Kalkun med svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst (i strimler)
500 g.svampe (f.eks. kantareller, tragtkantareller, karl johan, eller andre rørhatte)
2-3 fed(hakkede) hvidløg
1 hakket løg
 salt
 peber
 persille
 olivenolie
0.5 dl.hvidvin
 en lille stump bouillonterning
 timian
50 g.bacon
2.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Svits kalkunkødet i en gryde med lidt olie og kom hvidløg, løg og svampene på. Vend dem godt rundt og kom persille, timian, salt og peber i gryden.

Kom et glas vin i gryden og når det meste af væsken er væk, fløde og et hjørne fra en bouillonterning. Lad fløden blive lidt tyk og server.

Server med hjemmelavet pasta, eller som fyld i butterdej, eller på ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 15090 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu