Kalkun med svampe
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits kalkunkødet i en gryde med lidt olie og kom hvidløg, løg og svampene på. Vend dem godt rundt og kom persille, timian, salt og peber i gryden.
Kom et glas vin i gryden og når det meste af væsken er væk, fløde og et hjørne fra en bouillonterning. Lad fløden blive lidt tyk og server. Server med hjemmelavet pasta, eller som fyld i butterdej, eller på ristet brød. |
|
Opskriften er vist 15090 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne