Frisk pasta med kalkun og soya
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret på en pande, svits det finthakkede løg og kalkunstrimler ca. 5 minutter.
Tilsæt soya og piskefløde og lad retten simre et par minutter, smag til med salt og peber. Kog Frisk Pasta i 1 minut si vandet fra. Vend den kogte pasta i Kalkunsaucen. Servers straks. |
|
Opskriften er vist 37934 gange,
og udskrevet 1141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi J - 2016-03-23 07:36:00 En hof-ret herhjemme der ofte efterspørges. Den laves på slum og varieres på 117 måder. Erstat soya med tomat puré Asiatisk med bambusskud og minimajs Den flotte med broccoli og rød peber Pikant med rød peber og soltørrede tomater. Den fede med bacon og champignon Alt ialt: Mix 'n match PN - 2010-07-31 00:09:44 Jeg syntes der manglede grøntsager så jeg svitsede en pose frossen grøntsagsblanding efter løgene var svitset. Jeg brugte quorn bitar istedet for kalkun og jævnede sovsen tilsidst med maizena jævning og vand. Det smagte bare kanongodt. Tak for en god opskrift - nu er jeg nemlig helt stoppet, puha! Hjemme gående mor.. - 2008-05-27 17:47:41 Det er bare en KANON ret ! sys vi her hjemme. Mumse - 2007-09-03 14:59:46 Smager supergodt - prøv den!!! Mariann - 2005-01-01 01:01:01 Tilberedningstid: ca. 45 min. Mig - 2005-01-01 01:01:01 Vil man give retten lidt ekstra, kan man riste lidt bacon og peberfrugt sammen med løg og kalkun Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en hurtig nem og lækker ret. Hvis man erstatter den friske pasta, med tørret pasta el. ris består retten at ingredienser man alligevel har på lager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne