Kalkunpande med pasta og grønt

Kalkunpande med pasta og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.kalkunbryst
2 tsk.græsk grill- og stegekrydderi
250 g.porrer
1 spsk.olie
1 poseDanefrost Pasta og Grønt (broccoli, champignon og rød peber)
3 dl.hønsebouillon (vand + terning)
1 dl.tør hvidvin
½ dl.fløde
1 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalkunbrystet skæres i fingertykke strimler og drysses med græsk grill- og stegekrydderi. Kalkunstrimlerne svitses i olie på panden i ca. 3 minutter. Porrerne renses og skæres i tynde ringe. Porreringene svitses med i 1 minut. Kalkun og porer tages af panden. Den frosne pastablanding svitses på panden i 3 minutter. Kalkun og porrer blandes i. Bouillon og hvidvin hældes ved. Fløde og majsstivelse røres sammen, og retten jævnes. Smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 11047 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu