Kalkunpande med pasta og grønt
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : |
|
|
Kalkunbrystet skæres i fingertykke strimler og drysses med græsk grill- og stegekrydderi. Kalkunstrimlerne svitses i olie på panden i ca. 3 minutter. Porrerne renses og skæres i tynde ringe. Porreringene svitses med i 1 minut. Kalkun og porer tages af panden. Den frosne pastablanding svitses på panden i 3 minutter. Kalkun og porrer blandes i. Bouillon og hvidvin hældes ved. Fløde og majsstivelse røres sammen, og retten jævnes. Smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 11047 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne