Kalkun-saltimbocca med salviesmør
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunschnitzlerne lægges på et stort skærebræt og bankes flade med en kødhammer eller med håndroden. Det gør ikke så meget, hvis der går lidt hul på dem. Pak hver schnitzel sammen om en skive parmaskinke og et par friske salvieblade. Hold dem sammen med en tandstikker eller en kødnål.
Pakkerne steges gyldne i olivenolie, ca. 15 minutter i alt. Drys med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Smelt smørret i en lille gryde sammen med en del friske salvieblade og et fed presset hvidløg. Det må gerne koge lidt, så smørret tager smag af krydderierne. Hæld denne blanding over den nykogte pasta og kværn rigeligt peber henover. Pynt evt. med lidt kæmpekapers. Retten serveres med citron og friskrevet parmesan. |
|
Opskriften er vist 12311 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne