Kalkunlår med rødkålssalat

Kalkunlår med rødkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kakunlår
 
 Rødkålssalat:
¼ rødkål
5 skiversyltede rødbeder
2 dl.ylette
2 spsk.slanke mayonnaise
1 spsk.sød sennep
3 spsk.rødbedesaft
2 storeæbler
1 spsk.sukker
 lidt vand
1-2 spsk.reven peberrod
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalkunkødet steges efter anvisning på pakken.

Rødkål snittes fint i blender og blandes med finthakket rødbeder. Rør yletten sammen med mayonnaisen, sennep og rødbedesaft samt salt og peber. Hæld dressingen over rødkålen og lad det trække en times tid for serveringen.

Imens koges de skrællede og ituskårne æbler med 1 spsk sukker og ganske lidt vand. Kog æblerne til mos, afkøl dem og bland dem med reven peberrod.





karakterer:
Opskriften er vist 33463 gange,
og udskrevet 446 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-05 13:13:53
Hvor er anvisningerne til at tilberede kalkunlåret??? Det her er en opskrift på rødkålsalat. Her er ingen opskrift på kalkunlår :(

  -   2008-11-29 16:47:18
Jeg blandede rødkålen sammen med "æblemosen" og det smager bare alletiders - den holder sig for øvrigt godt i køleskabet nogle dage.

  -   2008-11-25 07:47:56
spændende tilbehør i rødt og hvidt. du kan da godt blande det, men det ville være synd for øjet

  -   2008-11-21 17:30:26
Er det mon meningen at æblemosen skal blandes med rødkålssalaten eller skal det serveres hver for sig?