Kalkunlår med rødkålssalat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : |
|
|
Kalkunkødet steges efter anvisning på pakken.
Rødkål snittes fint i blender og blandes med finthakket rødbeder. Rør yletten sammen med mayonnaisen, sennep og rødbedesaft samt salt og peber. Hæld dressingen over rødkålen og lad det trække en times tid for serveringen. Imens koges de skrællede og ituskårne æbler med 1 spsk sukker og ganske lidt vand. Kog æblerne til mos, afkøl dem og bland dem med reven peberrod. |
|
Opskriften er vist 33463 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jonathan - 2018-01-05 13:13:53 Hvor er anvisningerne til at tilberede kalkunlåret??? Det her er en opskrift på rødkålsalat. Her er ingen opskrift på kalkunlår :( Simone - 2008-11-29 16:47:18 Jeg blandede rødkålen sammen med "æblemosen" og det smager bare alletiders - den holder sig for øvrigt godt i køleskabet nogle dage. anna-grethe - 2008-11-25 07:47:56 spændende tilbehør i rødt og hvidt. du kan da godt blande det, men det ville være synd for øjet anonym - 2008-11-21 17:30:26 Er det mon meningen at æblemosen skal blandes med rødkålssalaten eller skal det serveres hver for sig? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne