Kalkunkrebinet med bacon
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Rør kalkunkødet med salt og peberkorn. Tilsæt ægget og rør piskefløden i lidt efter lidt og lad gerne farsen hvile mellem tilsætningen af fløde. Farsen skal have en tilpas konsistens, så den er nem at forme.
Del og form farsen til 6-8 krebinetter, sno en skive bacon om hver krebinet og fæstn den med en tandstikker. Steg krebinetter på panden i smør og olie. Steg dem 3-4 minutter på hver side efter tykkelse, til de er gennemstegte. Skrub og bag kartofler møre i ovn eller mikroovn. Skær et låg af kartoflerne, udhul dem og rør kartoffelfyldet med cremefraiche og hakket kryddergrønt samt salt og peber. Kom fyldet tilbage og læg låg på. Rist skalotteløg i olie, under omrøring i et par minutter. Kom courgetteskiver i panden og steg videre til grønsagerne lige netop er møre og smag dem til med salt og peber. Ved servering anrettes kalkunkrebinetter med tilbehør på varme tallerkener og pyntes evt. med lidt persille. |
|
Opskriften er vist 8154 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne