Kalkunhakkebøf med ristede solsikkkerner
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Ælt det hakkede kæd sammen med 1 tsk salt og 1 tsk peber og del det i 4 stkker. Form dem som bøf, Der hakkes let på begge sider med en kniv. Varm margarinen og rist solsikkekernerne i, til de er gyldne, tag dem over på et stykke køkkenrulle. Brun nu bøfferne i det samme meget varme fedtstof og skru ned, når de er brunet. Lad dem stege sagte 6 minutter på hver side. Anret dem med de ristede solsikkekerner på toppen. Skær broccoli i mindre stykker, skyl den i letsaltet vand og kog den i 10 minutter i grønsagsbouillonen under låg. Mos dem med en blender sammen med vandet og tilsæt smørret og mælk. Smag til med salt og peber. Server den som sovs.
Til retten er det fint med gulerødder og kartofler. |
|
Opskriften er vist 7265 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne