Kalkunbryst med mangosalat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Ris:
Skyl de vilde ris godt. Bring vand og salt i kog i en gryde og tilsæt vilde ris under omrøring. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 45 min. Kog de løse ris i en anden gryde ( se emballagen ). Kalkunbryst: Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kalkunbrystet 3 min på hver side ( 6 min ialt ). Tilsæt bouillon, piskefløde, honning, soyasauce og ingefær. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Vend kalkunbrystet og kog det i ca. 15 min., til det er gennemkogt. Tag kødet op og lad det hvile tildækket i ca. 10 min. Bring stegeskyen i kog og tilsæt saucemel under omrøring. Kog saucen igennem ved svag varme i ca. 1 min. Smag til. Mangosalat: Skræl mangofrugterne og skær dem i tynde både. Fordel salatbladene på 6 portionstallerkner og anret herpå mangofrugterne. Dryp appelsinsaft over. Ved serveringen: Bland de to slags ris og server dem i en varm skål. Tips: I stedet for mangofrugt kan anvendes moden papayafrugt. |
|
Opskriften er vist 19595 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2015-02-21 18:23:42 Virkelig lækkert, god at lave til gæster :) Mette - 2013-01-27 16:37:30 Fik retten da vi var hos nogle venner, super lækkert og let (der blev ikke brugt fløde) Anne-Helle - 2008-11-07 08:51:50 Super god, hvis man dog vil have det fedtfattigt, så brug maizena fløde i stedet for piskefløde og brug solsikkeolie eller flydende margarine i stedet for smør. Frededrengen - 2006-12-04 21:28:00 Superlækker opskrift, nemt at lave, og virkelig fantastisk sauce. Et 9-tal herfra anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig nemt og lækkert, man kan købe almindelige ris blandet med de vilde ris....... anonym - 2005-01-01 01:01:01 superlækkert, og hurtigt at lave hvis man skal have gæster |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne