Kalkunbryst med gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyld persillen og tør den grundigt.
Tør kødet godt og drys det let med salt og peber. Skær et snit på langs i kødet og kom halvdelen af persillebladene ind i folden. Luk kødet om persillen. Snør kødet på "roastbeef"-facon. Kom olien i en dyb pande og brund kødet godt på alle sider. Hæld ½ del hvidvin og 1 dlbouillon ved, så det står ca. 1 ½ cm. Op om kødet. Kødet vendes hvert 5. minut under stegningen, og der spædes hele tiden op med vin og bouillon, efterhånden som det koger ind. Kødet skal stege ialt 35 minutter. Pak det færdigstegte kød ind i staniol og dæk med et viskestykke. Smelt osten i stegesaften og rør til en jævn sovs- spæd evt. med lidt bouillon. Tilsæt fløde og kog sovsen jævn. Jævn evt. med lidt majsstivelse. Tilsæt 2 spsk finthakket persille, smag til med salt. Fjern kødsnoren og server det tyndtskårene kød med sovsen og friskkogt pasta eller evt. salat til. |
|
Opskriften er vist 29054 gange,
og udskrevet 852 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne