Kalkun-hvidkålgryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuninderfilet Indsendt : Red : |
|
|
Fjern de yderste blade af hvidkålen, snit kålen fint og skyl den. Hak løget, skræl æblet og riv det groft. Kål, løg og æble svitses i smørret i 2 min. Hvidvin, bouillon, rosmarin, salt og peber tilsættes og retten simre ved svag varme i 1/2 time. Skær kalkunkødet i tern og steg det på en panden sammen med bacon. Bacon skal være sprød og kalkunkødet gennemstegt. Vend kødet i kålen og server retten med et godt brød.
|
|
Opskriften er vist 13738 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2005-01-01 01:01:01 Baconen kan godt undværes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne