Soya-kalkun med ristede svampe og cashewnødder

Soya-kalkun med ristede svampe og cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
 olie, til stegning
 soya
1 bk.østershatte (eller andre svampe)
½ dl.cashewnødder
1-2 forårsløg, i skrå skiver
1 rød chili
2 dl.jasminris
 evt. Sambal Oelek (rød chilipasta)
 
 
Opskrift:
Del hver schnitzel i to eller tre på langs. Opvarm lidt olie i en wok eller på en stor pande og steg kødet fint gyldenbrunt. Tilsæt et par spsk soya og lad kødet optage det. Tag kødet op og hold det varmt. Snit østershattene i strimler og steg dem i wokken sammen med forårsløg og fintsnittet chili. Når svampene har taget farve, tilsættes lidt soya. Til allersidst tilsættes nødderne, som blot lige skal ristes. Blandingen serveres til kalkunkødet, sammen med jasminris, som er kogt efter anvisningen på emballagen. Byd fx lidt chilipasta (Sambal Oelek) til.





karakterer:
Opskriften er vist 11862 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu