Kalkun i spinat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Først brunes kalkunen og lægges i et ovnfast fad. Den frosne spinat lægges over og mornaysovsen hældes over. Retten tilberedes i ca. 1½ time ved 175 grader C. alm. ovn.
Imens laves salaten af iceberg, soltørrede tomater i små stykker, stegte bacontern og pistacienødder. Retten tages ud af ovnen og kalkunen tages op og skæres i passende stykker. Derefter lægges det ned under sovsen og spinaten igen. Udover salat serveres retten evt. med hvide kartofler og flutes. |
|
Opskriften er vist 61924 gange,
og udskrevet 7537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-03-22 11:59:32 kan resten af retten genbruges anonym - 2013-02-25 09:37:51 Mega lækker ret! Jeg har lavet den 4 gange, senest som fødselsdagsmidddag. Folk er vilde efter opskriften :) !! - 2005-01-01 01:01:01 Dét var en dejlig ret !!! - Du kan også bruge schnitzler,brune dem og lægge dem over sovsen.Skal da have ca 45 min i ovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne