Fyldt kalkunbryst 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Franskbrødet lægges i blød i mælken, en 5-10 minutter. Champignon, peberfrugt og rødløg hakkes fint. Franskbrødet knuges fri for mælk og blandes med de finthakkede grønsager, presset hvidløg, æg og skinkekød, krydres med salt og peber. Skær kalkunbrystet næsten igennem kom fyldet i og snør let. Det fyldte bryst lægges i et ildfast fad, der er smurt med margarine, evt. overskydende fars smøres over brystet. Baconstrimler lægges ovenpå og herpå små klatter margarine, ved siden af kødet lægges gulerødder i små stykker. Sættes i ovn. Varmluft 175 grader C i 45-60 minutter/ Alm. ovn 180 grader C i 45-60 minutter. brystet lægges på et skærebræt og dækkes med stanniol, trækker ca. 15 minutter. Skæres derefter ud i skiver. Sauce: Saften fra fadet, samt gulerødderne hældes i en gryde med lidt kartoffelvand og piskefløden, jævnes med meljævning, ribsgele hældes i og lidt kulør, serveres med kartofler og grønsager efter eget valg. |
|
Opskriften er vist 80440 gange,
og udskrevet 2477 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Lone Østergaard - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig lækker gæsteret, smager rigtig godt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne