Kalkunschnitzler med parmesanrasp og gremolata
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunschnitzlerne lægges på et stort skærebræt og bankes flade med en kødhammer. Bland en dyb tallerken med rasp med fintrevet parmesan, paprika, salt og peber. Vend først schnitzlerne i sammenpisket æg, dernæst i raspblandingen. Steg dem gyldne på begge sider i olie på en Tefal pande.
Den revne citronskal røres sammen med meget finthakket persille og pressede hvidløgsfed. Top blandingen op på schnitzlerne og server dem med friskkogt pasta, vendt med parmesanflager og evt. en spsk kapers. |
|
Opskriften er vist 9442 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne