Kalkunschnitzler med abrikossauce og vilde ris
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Kalkunschnitzlerne gås efter, hinder og sener fjernes. Steg dem gyldne ved moderat varme i olivenolie. De skal have ca. 15 minutter i alt, alt efter tykkelse.
Udsten abrikoserne og hak dem groft. Hak ligeledes skalotteløget og sauter begge dele i olivenolie i en lille gryde. Når abrikoserne begynder at karamellisere let, tilsættes hvidvin (kan godt erstattes af bouillon). Lad saucen simre til den tykner og tilsæt lidt honning og finthakket rød chili. Smag til med salt og peber. Saucen kan evt. jævnes med lidt Maizenajævner. Server retten med blandingen af ris og vilde ris, kogt efter anvisningen på emballagen. Den udkernede agurk snittes i skrå skiver og vendes med eddike, der er pisket med lidt sukker, salt og peber. Drys med frisk dild. |
|
Opskriften er vist 8870 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-08 13:31:58 dumle pinde smager godt hilsen dumse drengen jørgen tistrup |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne