Kalkunruller med fetaost med rissalat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bank de to kalkunschnitzler tynde med en kødhammer og del evt. stykkerne på langs. Rul hvert kødstykke sammen om en lille bjælke fetaost, et par blade basilikum og lidt revet citronskal. Hold dem sammen med en kødnål eller en tandstikker. Steg rullerne gyldne i olivenolie, ca. 15 minutter. Drys med salt og peber. Kog risene efter anvisningen på pakken og lad dem køle af. Snit nectarin, agurk og forårsløg fint og rør det sammen med risene. Tilsæt ristede pinjekerner og rosiner. Pisk en dressing af olivenolie, eddike, citronsaft samt salt og peber og vend den sammen med salaten.
Server salaten til de lune kalkunruller og giv også gerne landbrød til. |
|
Opskriften er vist 10059 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne