Nøddepaneret kalkunschnitzel med citronmarinerede rosenkål

Nøddepaneret kalkunschnitzel med citronmarinerede rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
1 æg
50 g.hasselnøddeflager
 salt
 peber
 smør, til stegning
 
500 g.rosenkål
½ dl.olivenolie
2 spsk.hvidvinseddike
 saft og revet skal af ½ citron
 salt
 peber
 
4-6 smårødbeder
 
Opskrift:
Skræl rødbederne og pensl dem med olie. Drys med salt og peber og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 35 minutter.

Bank schnitzlerne let ud med en knytnæve og vend dem, først i æg, dernæst i nødder. Steg dem gyldne og sprøde i smør på en god pande, ca. 12-15 minutter i alt ved ikke for høj varme. Kog rosenkålene møre i letsaltet vand, ca. 8 minutter. Pisk en dressing af de nævnte ingredienser og hæld den over de varme rosenkål.

Server kødet med de bagte rødbeder og de lune rosenkål.





karakterer:
Opskriften er vist 8687 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu