Kalkun i wok
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
I en wok eller stor pande steges kalkun og grøntsager til alting er sprødt, smages til med soya, salt og peber.
Derpå kommes vand eller hønsebouillon. Det hele jævnes med lidt maizena til det får en passende konsistens. Ris koges og serveres til. |
|
Opskriften er vist 53665 gange,
og udskrevet 2067 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (42 stemmer) |
|
Kommentarer SP - 2007-08-30 08:16:09 Rigtig dejlig - brugte porre i stedet for forårsløg - ikke så dårligt Per - 2007-03-05 22:07:11 Start med at brun kalkunstrimlerne i lidt olie før du tilsætter grønsagerne. Gulerødderne skæres i tynde stave, forårsløg skæres på skrå i 2-3 cm styker, spidskålen kan erstattes med kinakål eller hvidkål. Trukcer musen - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig ret, men med kokkosmælk er den endnu bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne