Kalkunbryst i aspic
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Husblas udblødes i koldt vand 10 minutter. Vin, vand og eddike bringes i kog, bouillonpulver, salt og sukker tilsættes. Væden knuges af husblasen som derpå opløses i den varme suppe. Suppen stilles til afkøling. Kalkunbryst skæres i skiver. Æggene deles i kvarte, tomater skæres i skiver. Løget skæres i ringe. Kød, æg, tomater og løg anrettes på et fad og garneres med dild. Den afkølede let stivnede aspic hældes over. Anretningen stilles til aspicen er helt stiv.
|
|
Opskriften er vist 12045 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne