Kalkun med krydderurtefyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 39643 gange,
og udskrevet 1411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer sofie sejkling - 2011-04-04 17:54:13 lækkert!!!!!!!!! Nina - 2008-02-24 17:24:56 Vi er bare helt vilde med det vi gjorde det at vi stegte den i 15 min i gryde også puttede vi den i ovnen i 45 min med lidt vand ved og da den var færdig brugte vi resten af det vand til sovsen og undlod derfor at bruge soyaen fra gryden jeg tror at det vil blive alt for stærkt..... MUMS det er helt sikkert en af de retter som vi kommer til at lave igen carina - 2005-01-01 01:01:01 du skriver at du har tilføjet at kalkun bryst skal i ovnen det kan jeg ikke se i opskriften Frances - 2005-01-01 01:01:01 Forresten, står der at kødet, efter bruning på panden, skal i ovn, i bradepanden i ca. 45 min. Frances - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften kommer fra en slanke kogebog, udgivet af mad konsulenterne. Jeg har brugt den i flere år, Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg syntes at 15 minutter lyder af for lidt, jeg brugte et bryst på ca. 900 g, og det fik omkring 1 time, har du et stegetermometer skal dette vise 80 grader C for at kødet er gennemstegt, lad det hvile under folie 20 minutter før du skærer af det. Tror jeg brugte ½ dl. soya og 1 dl. vand til at stege brystet i, og da jeg skulle lave saucen tilsatte jeg lidt mælk majsstivelse og kulør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne