Tropisk gryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 60650 gange,
og udskrevet 2324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Koneko - 2011-01-21 19:41:30 Min mor lavede retten sidst jeg var hjemme, smagte rigtig godt.. Dog lavede hun små ændringer undervejs, såsom: Ingen bambusskud og mindre karry.. Så ok opskrift, skal bare smages til hen af vejen hvis man spørger mig.. :3 Henriette - 2008-09-19 09:04:08 Bruger heller ikke så meget karry, men ellers super lækker ret og vi laver den tit !!! Solveig - 2008-08-30 17:54:43 Den smager bare himmelsk, men selvfølgelig ikke med så meget karry. Hvis der mangler sauce han den spædes med mere ananassaft eller juice. Hanne Møller - 2008-05-05 00:13:15 4½ spsk karry. Skal der ikke kun stå ½ spsk eller 1-2 tsk.? Birthe - 2008-03-13 22:01:38 man skal ikke have så meget karry i det blev meget stærkt, måske ville det være en god ide og stege kalkunen sammen med karry kristian - 2008-02-11 19:30:47 smager godt, havde ikke nogle bambusskud, og så brugte jeg kun ca. halvt så meget karry i som der står. Søren P B - 2008-02-08 18:20:04 Ja, pas på karryen! Jeg brugte halvdelen og det var fint! Per - 2008-01-23 15:43:02 Der mangler lige som noget, der bliver ingen sauce. Jeg brugte en dåse ½ l. kokosmælk, skal tilsættes sammen med kød og løg. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Lad være med at bruge så meget karry. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne