Leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Leveren rives, deri kommes sherry, mel, æg, fløde, salt, peber og flæskefars. Det røres godt og fordeles i forme, der er beklædt med bacon.
Bages ca. 2 timer ved 175º.
|
|
Opskriften er vist 24270 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Steen Jørgensen - 2012-11-03 16:56:17 En opskrift er ubrugelig for andre hvis der ikke er en præcis angivelse af ingredienser. en hel lever vejer fra 1,1 kg til 1,8 kg ? et glas Sherry ? lidt flæskefars ? CyberRaga - 2005-01-01 01:01:01 Den ser rigtig lækker ud, men hvor meget vejer den svinelever og hvor pokker er æblerne ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne