Leverpostej

Leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinelever
 lidt flæskefars
1 glassherry
2 spsk.hvedemel
3 æg
2.5 dl.fløde
1 spsk.salt
 peber
 bacon
 
Opskrift:
Leveren rives, deri kommes sherry, mel, æg, fløde, salt, peber og flæskefars. Det røres godt og fordeles i forme, der er beklædt med bacon. Bages ca. 2 timer ved 175º.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 24264 gange,
og udskrevet 422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-03 16:56:17
En opskrift er ubrugelig for andre hvis der ikke er en præcis angivelse af ingredienser. en hel lever vejer fra 1,1 kg til 1,8 kg ? et glas Sherry ? lidt flæskefars ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Den ser rigtig lækker ud, men hvor meget vejer den svinelever og hvor pokker er æblerne ;-)