Pocheret kalkun med jordskokkelasagne
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Kalkun skæres ud til snitsel og bankes ud til 15 x 15 cm.
Blanchere porre flækkes i blade og lægges på kalkunen og krydres med salt og peber.
Rulles og spændes op i bagepapir og film.
Pochers i hønsebouillon i 8-10 minutter.
Kartofler koges og pilles, moses groft med gaffel. Jordskokker skraldes og koges møre. Hakkes groft og tilsættes hakket persille, og smages til. Rødkål snittets groft og koges i en lage af solbærsaft og eddike, til kålen er mør (aldente)smages til med stjerneanis, kanel og timian. Hønsefonden som kalkunen er porteres i, koges ind til en kraftig glace som monteres med oliven olie. |
|
Opskriften er vist 8938 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er meget svært at lave jordskokkelasagnen udfra denne opskrift. Der ,mangler da vist noget eller hvad..? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne