Tandoori Kalkun

Tandoori Kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kalkunbryst i passende stykker
 
 Lage:
1 citron
 hvidløgspulver eller hvidløg
5 dl.yoghurt naturel
3 tsk.salt
1 tsk.paprika med top
1 tsk.stødt ingefær med top
2 tsk.stødt koriander med top
3-4 spsk.tandoori pasta
1 spsk.tandoori masala
 
 
Opskrift:
Kødstykkerne snittes dybt, gnides med citron, drysses med hvidløgspulver og lægges i lagen, som består af de ovenstående ingredienser inklusive resten af citronsaften og hvidløget. Kødet stilles køligt i 8-48 timer. Kødstykkerne tages op og anbringes i et smurt fad i et lag og steger i ovn 1-1.5 time ved 150 grader.

Serveres med ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11332 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu