Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kødet vendes i mel og brunes i hed olie, derefter svitses grøntsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., creme fraiche vendes i.
Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned for laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk. salt. |
|
Opskriften er vist 5953 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne