Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw

Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalkunkød
5 tomater
0.5 courgette
0.5 fl.rødvin
250 g.champignon
3 gulerødder
1 dl.olie
 timian
 merian
 oregano
2.5 dl.cremefraiche
100 g.hvedemel med lidt paprika og salt
 
 Rispillaw:
4 dl.ris
6 dl.vand
1 rødløg
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Kødet vendes i mel og brunes i hed olie, derefter svitses grøntsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., creme fraiche vendes i.

Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned for laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk. salt.





karakterer:
Opskriften er vist 5992 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu