Peruvianske bøffer
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Oprindelsesland : Peru Indsendt : Red : |
|
|
Kødet røres med de øvrige ingredienser (ikke danskvand). Lige inden farsen skal bruges, røres der lidt danskvand i. Man former nogle runde boller som rulles i rasp og trykkes lidt flade. Steges som almindelige bøffer.
Serveres med bløde løg og kartofler. Eller nye kartofler, blomkål, gulerødder og paprikasauce. |
|
Opskriften er vist 14310 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne