Persillestegte porrer og fyldte pigeonæbler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : |
|
|
Persilleporrer:
Bring en stor gryde eller sauterpande i kog med rigelig letsaltet vand. Kom porrerne i når vandet koger og kog dem for middelvarme, til de er helt møre (stik i dem med en kødnål), 8-10 min. Tag porrerne op med en hulske og lad dem dryppe lidt af. Varm olien på en teflonpande og vend porrerne heri til de er svagt lysebrune på alle sider. Vend hvidløg og persille på panden og drys med salt og friskkværnet peber. Server straks. Fyldte pigeonæbler: Skær toppen af æblerne ved stilkenden. Udhul æblerne, fx med en teske. Drys dem indvendigt med lidt salt og sukker og lad dem stå med skærefladen nedad, mens fyldet tilberedes. Tænd ovnen på 180°. Sauter løg og hvidløg for jævn varme i smør med timianblade til løgene er klare, ca. 5 min. Tilsæt abrikoser og sauter yderligere et par minutter. Vend valnøddekerner i og smag til med salt, peber, vineddike og sukker. Fordel fyldet i æblerne og stil æblerne i et lille ildfast fad og bag dem 15-20 min. eller til æblerne er møre. |
|
Opskriften er vist 12784 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne