Pasta med kalkun i sennepssauce

Pasta med kalkun i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pasta (penne)
300 g.kalkunkød i strimler
1 glashvidvin
1 dl.hønsebouillon
2 spsk.dijonsennep (stærk)
2.5 dl.cremefraiche (økologisk 38% smager bedst, men 18% går an)
 estragon
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Kog pastaen al dente. Kalkunstrimlerne krydres med salt og peber og steges ved høj varme, til de er gennemstegte. Tag kødet op og kog panden af med et glas hvidvin. Herefter tilsættes bouillon og estragon, og det koges i gennem i cirka 5 minutter. Herefter tilsættes sennep og creme fraiche, og det røres ud. Til slut kommes kødet tilbage i saucen.

Sauce med kød og pasta kan blandes på forhånd og serveres sammen.





karakterer:
Opskriften er vist 13037 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu