Pasta med kalkun i sennepssauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen al dente.
Kalkunstrimlerne krydres med salt og peber og steges ved høj varme, til de er gennemstegte. Tag kødet op og kog panden af med et glas hvidvin. Herefter tilsættes bouillon og estragon, og det koges i gennem i cirka 5 minutter. Herefter tilsættes sennep og creme fraiche, og det røres ud. Til slut kommes kødet tilbage i saucen.
Sauce med kød og pasta kan blandes på forhånd og serveres sammen. |
|
Opskriften er vist 13037 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne