Parteret kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : Red : |
|
|
Del en optøet minikalkun i 10-12 pæne stykker. Pisk 1 æg sammen med 3 spsk. mælk, groft peber fra kværn sammen med 2 tsk. revet løg. Knus 7 dl cornflakes meget fint og bland det med 1/2 tsk. hvidløgspulver. Kalkunstykkerne dyppes i blandingen og lægges tæt sammen i en smurt bradepande (men ikke over hinanden) margarinen smeltes og fordeles over kalkunstykkerne, og det hele sættes i en forvarmet ovn. Tid og temperatur: ca 1 time ved 200°.
Serveres straks med blandet, frisk salat og pommes frites eller kartoffelsalat. |
|
Opskriften er vist 9828 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne