Neumanns kalkungryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Retten tilberedes i en gryde. Skær peberfrugterne i strimler og svits dem i olien. Imens skæres kalkunkødet i små stykker eller strimler. Når peberen er mør, tilsættes kalkunkødet. Så snart kødet er blevet svitset, lægges et "låg" af snittede champignoner ovenpå, hvidvinen tilsættes og retten koger igennem i ca. 15 min. Fløden tilsættes og koger med, til retten har en passende konsistens. Tilsmag med salt og peber.
Retten serveres med frisk pasta. |
|
Opskriften er vist 8661 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2013-12-20 10:04:59 Retten var meget hurtig at lave. Jeg jævnede den noget. Sådan kan jeg bedst lide en gryderet. Jeg savnede lidt smag, evt. lidt ekstra krydderier, da den var lidt fersk i smagen. Men en rigtig fin ret, som jeg også brugte til nedfrysning, da jeg arbejder aften. Frisk pasta hæver retten helt klart. Karry smager altid god, men jeg tænker mere paprika her. Ida - 2005-01-01 01:01:01 Den glæder jeg ig godt nok tlil at prøve!!! Ædedolken - 2005-01-01 01:01:01 Et lille pift karry skader ikke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne