Røgede Kalkunroser
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Læg 2-3 tynde skiver røget kalkunbryst halv over hinanden og rul kødet samme. Form kødet som et rosenhoved ved at løsne de yderste skiver. Rør olie sammen med eddike, ingefær, sennep, salt peber, og finthakket skalotteløg. Skær tomaterne i både. Hæld dressingen over salaten. Rør godt og anret kalkunroserne på salaten sammen med brøndkarse og tomater.
|
|
Opskriften er vist 8040 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne