Kalkunsylte med rodfrugter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Snit løg og fennikel groft. Dæk kalkunoverlåret med vand og kog det sammen med laurbærbladet, peberkorn, timian, løg og fennikel. Kog kødet i ca. 1 time til det er mørt. Skær kødet i stykker af 1-2 cm. Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter. Opløs husblas i lidt af den varme suppe og bland det med resten af suppen i alt 1 liter. Si suppen over kødet, hæld det i en form og stil den koldt for natten.
Rodfrugterne skæres i tynde strimler med en kartoffelskræller og gives et hurtigt opkog før de tilsættes dressingen.
|
|
Opskriften er vist 10957 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne