Glaserede grønsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Kom grønsager, smør, sukker, evt. valnøddekerner og lidt salt og peber i en gryde, der er så stor, at grønsagerne kun ligger i et enkelt eller højst to lag.
Kom lidt vand eller citrussaft ved, hvor meget afhænger af grønsagernes størrelse og hvor træede de er, ca. ½ dl. Bring det i kog under tætsluttende låg. Når grønsagerne er ved at være møre tages låget af og væden koges væk. Er grønsagerne ikke møre endnu, kan man blot hælde lidt mere væde ved. Vend en hakket krydderurt og evt. lidt letristede mandelsplitter i (naturligvis ikke hvis der er valnødder i). Server glacerede grønsager til stegt kød, når der ikke er sauce til. |
|
Opskriften er vist 20111 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2008-05-29 09:32:59 det lyder hulme godt! Jeg vil prøve at lave den med ristede pinjekerner :D Kim Dybdahl - 2008-03-02 16:00:44 Smager rigtig godt, kog grønsagerne i Appelsin juice. Det gør dem rigtig lækre søde i smagen, spændende og lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne