Ostekarbonade
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ælt farsen med champignoner, ost og æg.
Form til karbonader og vend dem i rasp.
Krydr med salt og peber.
Steges i fedtstof på panden i ca. 15 min. Serveres med kartofler eller stegte grøntsager. |
|
Opskriften er vist 22786 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bente K - 2010-11-11 17:01:16 Det var rigtig gode karbonader, som ikke var tørre selv om der blev brugt kalkunfars, som jo også er fedtfattigt Lene - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert med noget ost i, men husk: Godt med krydderier |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne