Olivenfarseret kalkunkølle
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle Indsendt : Red : |
|
|
Udben kalkunkøllen til en tragt. Bland alle ingredienserne til farsen, fyld det i køllen og pak den med snor eller i et stramtsiddende net. Gnid den med salt og peber og steg den ved 180 grader i 1 time og så 10 minutter ved 225 grader. Pakkes i folie og viskestykke og skal hvile i mindst 20 minutter før udskæring.
Bagekartoflerne skrubbes, gives et krydssnit og stilles i ovnen samtidig med kalkunkøllen eller lidt før, hvis de er meget store. Dressingen hertil røres sammen af cremefraiche, ymer, hakkede krydderurter og salt og peber. Icebergsalaten gøres i stand og plukkes i små stykker. Broccolien deles i små buketter, der lige blancheres i 1½ minut i spilkogende vand med salt. Når de er kølet af, blandes de i salaten. Pinjekernerne ristes gyldne i lidt af olien og drysses over salaten, når de er kølet lidt af. Dressingen piskes sammen og hældes over salaten lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 7100 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne