Marinerede kalkunschnitzler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Bland citronsaft, limesaft, honing, hvidløg, oregano, timian, rosmarin, sort peber og cayennepe her godt i en skål. Tag ½ dl af marinaden fra. Læg kalkunschnitzlerne i skålen, og vend dem i marinaden. Dæk med plastfolie, og mariner i køleskabet i 30 minutter.
Varm grillen op til middel varme, og læg kalkunen på risten. Gem marinaden. Sæt risten i ovnen Ca. 10 cm fra varmen. Vend schnitzlerne en gang, og pensl med marinaden. Grill dem i alt Ca. 10 min, eller til kødet ikke længere er rosa. Anret de nygrillede schnitzler på et fad, og server straks. Kasser resten af marinaden. Lav marinaden dagen før den skal bruges, eller lav hele retten dagen før, og server kalkunen kold på et leje af salat. |
|
Opskriften er vist 14001 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne