Kalkun stroganoff
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 46668 gange,
og udskrevet 5774 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-11-30 10:51:26 Champignon indeholder så meget væde at de faktisk vil afgive så meget af sig at de damper Svend A - 2014-11-01 17:33:14 Hvordan damper man noget i en tør gryde ? jette - 2005-01-01 01:01:01 nogenlunde Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Kære Mikael - Mon ikke retten bliver ok med 5o g smør i stedet for 150 g bacon, men olie er også godt at stege i. weber - 2005-01-01 01:01:01 Pas på den ikke bliver for tør Mikael - 2005-01-01 01:01:01 Der kan spares meget på fedtet og retten smager stadig godt! Mængden af smør kan skæres betragteligt ned - evt. kan 150 g baccon i tern brunes og man kan bruge fedtet herfra til bruning af kødet. Creme fraiche 38% kan erstattes af fraiche 6%. Og nu er retten pludselig blevet fedtfattig og så smager den godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne