Kalkunschnitzel med spinatsalat og basilikum
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Riv skallen af limefrugten og bland den med olivenolien. Smør denne blanding på kalkunkødet på alle sider og lad kødet marinere 10-15 minutter, gerne længere.
Skyl spinaten grundigt, pluk den for stilke og stil den til afdrypning. Læg kalkunschnitzlerne i et ildfast fad og steg dem i ovnen ved 200 grader 10 minutter, eller steg dem på en pande. Varm salat: Fløden koges op i en gryde til den tykner, og blandes så med limesaften plus salt og peber. Vend spinaten i den lune fløde, og tag den så op af fløden med en hulske. Anret spinaten på varme tallerkner. Kog flødesaucen op med finthakkede skalotteløg, lad den koge et par minutter og tilsæt så groft snittet basilikum. Anret kalkunschnitzlerne sammen med spinat og sauce, og server retten med ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 7655 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne