Kalkunschnitzel farseret med løg og champignon
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lomme i hver schnitzel. Sauter løg og champignon. Krydr med salt og peber. Stilles til afkøling. Broccolien koges mør og pureres sammen med den kogte mornaysauce. Kan evt. spædes med lidt vand, hvis den bliver for tyk. Smag til med salt og peber. Løg og champignon fyldes i lommerne på schnitzlerne. Schnitzlerne steges på pande i olie ca. 6-8 minutter på hver side ved svag varme.
|
|
Opskriften er vist 8503 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne