Kalkunschnitzel farseret med løg og champignon

Kalkunschnitzel farseret med løg og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalkunschnitzler á 150 g
 olie til stegning
1 løg, finthakket
100 g.champignon, finthakket
250 g.broccoli i buketter
2 dl.Mornaysauce
400 g.kartofler
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær en lomme i hver schnitzel. Sauter løg og champignon. Krydr med salt og peber. Stilles til afkøling. Broccolien koges mør og pureres sammen med den kogte mornaysauce. Kan evt. spædes med lidt vand, hvis den bliver for tyk. Smag til med salt og peber. Løg og champignon fyldes i lommerne på schnitzlerne. Schnitzlerne steges på pande i olie ca. 6-8 minutter på hver side ved svag varme.





karakterer:
Opskriften er vist 8503 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu