Kalkunsauté med rösti

Kalkunsauté med rösti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kalkunbryst skåret i strimler
 olie til stegning
150 g.champignon, hakket
½ finthakket løg
0.5 tsk.paprika
 hvedemel
1 dl.hønsebouillon
 dl.piskefløde
 salt
 peber
2 store skrællede bagekartofler
 
Opskrift:
Det strimlede kalkun steges af på meget varm pande under stadig omrøring. Når det er brunet af på alle sider tages det af panden. Krydres med salt og peber.

I samme pande steges nu champignon og løg let møre. Drysses med paprika og hvedemel. Tilsættes bouillon og koges igennem. Tilsættes piskefløden og koges jævn. Kartoflerne rives på råkostjern. Kartoffelmassen steges til en pandekage på begge sider i pande og krydres. Umiddelbart inden servering vendes kalkunstrimlerne i og varmes let igennem. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 8539 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu