Kalkunsauté med rösti
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Det strimlede kalkun steges af på meget varm pande under stadig omrøring. Når det er brunet af på alle sider tages det af panden. Krydres med salt og peber.
I samme pande steges nu champignon og løg let møre. Drysses med paprika og hvedemel. Tilsættes bouillon og koges igennem. Tilsættes piskefløden og koges jævn. Kartoflerne rives på råkostjern. Kartoffelmassen steges til en pandekage på begge sider i pande og krydres. Umiddelbart inden servering vendes kalkunstrimlerne i og varmes let igennem. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 8535 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne