Kalkunsauté à la Dijon med frisk pasta
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Klargøring:
Kalkunbrystet skæres i strimler a 1x4 cm. Peberfrugt, gulerødder og rødløg skæres i ensartede strimler. Hvidløget hakkes og sukkerærterne bælges. Sauté: Kalkunkødet brunes i olivenolie på sautepande, grønsagerne kommes på og sauteres med i et par minutter. Det hele krydres med salt og peber. Hvidvin hældes på og koger lidt ind. Piskefløde hældes på og koges ind til ingredienserne er færdige og saucen har fået en passende konsistens. Retten monteres med dijonsennep og smages til. Pasta: Den friske pasta kommer i rigeligt letsaltet kogende vand og koger ca. 3 minutter. Pastaen hældes i en sigte og overhældes med olivenolie. Anretning: Saute og pasta anrettes i skåle og pyntes med grønt. |
|
Opskriften er vist 10347 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne